• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Dya – Magazin de vise (Audio Version)

Dya
27-10-2015 Muzica

Tanara artista lanseaza single-ul “Magazin de vise”, o piesa motivationala despre planuri marete, emotii, sinceritate, despre toate povestile ce pornesc de la un vis.

“‘Magazin de vise’ este o piesa care insumeaza vise, sperante, trairi… E despre mine si tine, despre visele pe care vrem sa le implinim, despre viata. Noi avem buzunarele pline de fise in propriul magazin de vise! Hai sa le auda o lume intreaga!”, spune Dya.

Cu un mesaj motivational “Daca nu acum, atunci cand/ Sa-mi iau visele rand pe rand. Daca nu eu, atunci cine / Are buzunarele pline… de fise”, piesa “Magazin de vise” este compusa de catre Randi, in studiourile Famous Production.

In urma cu cateva luni, Dya lansa single-ul si videoclipul “Dor”, pentru care artista a filmat in sera mare din Gradina Botanica Bucuresti, pe parcursul a 20 de ore. De la hiturile compuse de catre Costi Ionita, precum “Stai” si “Don’t Know” si pana in prezent, Dya a lansat piese ca “Dor”, “Perfect play”, a inceput sa compuna piese proprii, dar si pentru alti artisti si studiaza jurnalismul la o facultate din Bucuresti.

Sursa: Cat Music

Vodafone
Comentarii
Menu Title