• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

3 Sud Est a lansat un nou single!

3-Sud-Est-emotii
28-02-2014 Stiri

Laurențiu, Mihai și Viorel, membrii celei mai îndrăgite trupe de băieți din România, se întorc din nou pe scenă. Formația a lansat un nou single, intitulat sugestiv “Emoții”.
Laurențiu, Mihai și Viorel vor filma un videoclip pentru piesa “Emoții” pe 5 martie si pregătesc multe surprize, pe care le vor dezvălui la momentul oportun.

“E o poveste de dragoste sau o declarație de iubire pentru toți oamenii care ne-au susținut, ne-au inspirat și au fost mereu echipa, sufletul și bucuria noastră. E un «mulțumesc» din partea 3 Sud Est pentru iubirile din viața personală și pentru gașca mare de fani, cei care ne admiră, ne urmăresc și cărora așa am ales să le mulțumim pentru tot”, declară Laurențiu.

“Piesa “Emoții” este o împărtășire a sentimentelor noastre, în maniera 3 Sud Est, marca noastra muzicală, care ne-a consacrat și care, spunem noi, o să miște inimile și o să aducă împreună și pe fanii din generația noastră, cât și pe cei mai mici, această lume cool, senzațională, care știe despre istoria trupei noastre și care aștepta o nouă piesă 3 Sud Est. Până la urmă, când e vorba despre dragoste și bucurie e vorba, de fapt, de aceleași… Emoții”, spune Mihai.

“A fost o experiență foarte tare, ne-am bucurat că vom fi din nou împreună, iar în studio și să avem un alt proiect muzical, ca echipă. Gașca a revenit, suntem aici pentru voi, cu tot sufletul și cu multe… Emoții”, a adăugat Viorel.

Asculta melodia aici!

Vodafone
Comentarii
Menu Title