• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

3 Sud Est lanseaza videoclipul melodiei „Emotii”!

3-Sud-Est-emotii
27-03-2014 Stiri

3 Sud Est lansează  un videoclip plin de «Emoţii», în care îi vedem alături de frumoasele artiste Andreea Bănica şi Elena Gheorghe.

«Este un clip de imagine care pune in valoare noua imagine 3 Sud Est alaturi de instrumentisti. Aceasta este si noua formula de scena 3SE. Multumesc Elenei Ghe si Andreei Banica pentru prezenta in videoclipul nostru, precum si lui Slava Sirbu, cel care si-a facut pe deplin treaba ca regizor», a spus Laurenţiu Duţă.
«Multi dintre cei prezenti in sala la filmari sunt cu adevarat fani 3se si de aceea le-a fost destul de usor sa intre in atmosfera unui adevarat concert 3SE», a adăugat Viorel
«Speram ca acest videoclip va va transmite „Emotii”.» a mai spus şi Mihai.

Videoclipul regizat de catre Slava Sirbu ii prezinta pe cei 3 baieti, pe scena Salii Studio a Teatrului National Ion Luca Caragiale, unde sustin un concert senzational, care impartaseste aceeasi emotie pozitiva fanilor, de ieri si de azi.

Surpriza videoclipului este prezenta divelor Andreea Banica si Elena Gheorghe, de data aceasta in rolul de backing vocal al celebrei trupe.
In plus, baietii de la 3 Sud Est sunt acompaniati de un band live, care ii va insoti de acum, in concerte. Single-ul “Emotii” este compus de catre Laurentiu Duta, cel care a produs hiturile lansate de 3 Sud Est de-a lungul timpului.
Trupa 3 Sud Est pregateste un mega-show, pe 9 mai, la Sala Palatului, ce reuneste cele mai importante momente din istoria legendarei trupe, intr-un show spectaculos.

Vezi videoclipul aici

Vodafone
Comentarii
Menu Title