• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

A fost lansat imnul oficial al stațiunii Mamaia!

delia-speak-imnul-statiunii-mamaia
01-05-2014 Stiri
Imnul Mamaia 2014 se numeste „A lu’ Mamaia” si este cantat de Delia si Speak – o colaborare ce a luat nastere cu success in laboratoarele Ha Ha Ha Production. De muzica s-au ocupat Smiley si Maxx Kissaru, iar la versuri au contribuit cu ingrediente Smiley, Speak, DOC si Micu Dorian.
 
”Am primit bucuroasa propunerea de a canta noul imn al Mamaiei si cand am ascultat pentru prima oara piesa, nu m-am putut opri din topait si fredonat. A fost usor sa trag voci cu Speak, imi place mult de el ca si artist si cred ca facem o “pereche muzicala” perfecta. Nu cred ca ar fi putut iesi o combinatie mai buna decat asta. A lu’ Mamaiaeste melodie verii 2014!” a declarat Delia
”Este o colaborare pe care orice artist din Romania si-ar fi dorit-o! Pe Delia o ascult inca de cand eram mic si faptul ca avem o piesa impreuna nu ma poate face decat sa ma simt onorat. Cat despre piesa, am asteptat de mult aceasta lansare. Imi place foarte mult soundul si sper a lumea sa se conecteze cu noi mai mult prin acest intermediu.” a completat Speak!
Vodafone
Comentarii
Menu Title