• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Alexandra Stan intră în sezonul de vară cu un nou single!

alexandra stan cherry pop
28-05-2014 Stiri

Piesa o readuce pe Alexandra pe făgașul muzicii pop cu care ne-a obișnuit, ritmul fiind unul antrenant. Videoclipul „Cherry Pop” a fost filmat în studiourile Buftea, fiind regizat de Khaled Mokhtar, cel care s-a ocupat și de clipul „Thanks for Leaving”.
“Cherry pop” este o piesa veselă cu ritmuri vibrante, tipică clasicului stil Alexandra Stan. Piesa se încadrează în genul pop-dance, având un sound up-tempo cu elemente din muzica house.
“Cherry Pop” este cel de-al doilea single lansat de Alexandra Stan în 2014 și are un mesaj optimist și un beat electrizant. Melodia este compusă chiar de Alexandra, în colaborare cu Erik Lidbom și Lukas Hällgren, fiind înregistrată la Fonogram Studios.
Pentru videoclip, artista a colaborat cu Mokhtar Khaled, același regizor care s-a ocupat și de clipul anterior, “Thanks for Leaving“. Mergând de această dată pe vibe și culori puternice, noul videoclip este unul ce insistă pe imagine și mai puțin pe o poveste elaborată, așa cum se întâmpla în cazul scenariului precedent.
Vezi videoclipul aici!

Vodafone
Comentarii
Menu Title