• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Alexandra Stan lansează cel mai nou videoclip!

Alexandra-Stan3
28-04-2014 Stiri

Alexandra Stan lansează astăzi cel mai nou videoclip al său – “Thanks for leaving”. Piesa vorbeşte despre noi începuturi, alegerile pe care le putem face în situații dificile pentru a putea merge mai departe, bucuria de a te descoperi şi de a fi tu însuţi.

Videoclipul este a patra parte din scurtmetrajul „Thanks for leaving” şi prezintă finalul unei relaţii, dar şi un nou început. Mesajul transmis este acela că în viaţa fiecărui om există cel puţin o persoană căreia îi putem mulţumi că a plecat.

“Când piesa a fost compusă, am realizat că oamenii vor înţelege prin ce am trecut şi dorinţa mea de a lupta pentru o viaţă mai frumoasă. Mi-am dorit ca “Thanks for leaving” să fie prima piesă după această pauză şi mă bucur că toate aceste sentimente şi emoţii le-am putut exprima prin piesă şi videoclip”, a declarat Alexandra Stan.

Scurtmetrajul prezintă povestea unei relaţii dăunătoare, decizia de a pune punct, emoţiile şi primii paşi spre un nou capitol din viaţă. Acesta arată că o despărţire nu înseamnă întotdeauna ceva trist, urât, ci şi un nou început.

Povestea are patru părţi care pot fi urmărite pe canalul oficial de YouTube al Alexandrei Stan!

Vezi videoclipul aici!

Vodafone
Comentarii
Menu Title