• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Alexandra Stan se muta in America!

alexandra stan veste buna
22-02-2014 Stiri

Alexandra Stan pregăteşte o revenire în forţă pe piaţa internaţională. După bătaia încasată de la fostul ei impresar, Marcel Prodan, şi 8 luni de absenţă de pe scenă, cântăreaţa revine cu un look nou şi cu o piesă- surpriză. Click! a aflat că de relansarea ei se vor ocupa mai mulţi producători americani.

alexandra stan roscata

Acum: Alexandra Stan şi-a tuns bretonul şi s-a făcut roşcată

Pentru Alexandra Stan (24 de ani) anul care a trecut a fost unul de cumpănă: a fost bătută în plină glorie de fostul ei impresar, Marcel Prodan, apoi a stat o vreme pe tuşă, fără să facă nici un ban. Viaţa după acest incident nu a fost deloc uşoară, solista intrând într-un con de umbră.

A acceptat să cânte de Revelion în Piaţa Mare din Sibiu, iar acum se zbate din răsputeri să revină în forţă în topurile internaţionale.

La 8 luni de la scandalul în care a fost implicată împreună cu Marcel Prodan, Alexandra Stan a semnat un contract cu casa de producţie Fonogram Studios, care o va ajuta să-şi reocupe locul pe care îl câştigase în topurile internaţionale.

Planul pentru revenirea ei va avea loc într-un oraş american, în care, în urmă cu un an, era tratată ca o regină: Los Angeles. Alexandra Stan va pleca pe 17 februarie în SUA pentru a se întâlni cu producătorii americani, care se vor ocupa de relansarea ei şi care vor pune la cale câteva strategii de imagine câştigătoare. Click! a aflat că artista i-a întâlnit pe aceştia toamna trecută, în tabăra muzicală de la Azuga.

„Alexandra se pregăteşte de relansarea internaţională. Pe 17 februarie va pleca să se întâlnească cu producătorii americani pentru a pregăti strategia de relansare”, ne-a declarat Zenovia Grama, reprezentanta cântăreţei. Alexandra speră ca producătorii cu care va lucra să-i ridice din nou tarifele la concerte şi să o ajute să se redreseze şi pe plan finaciar.

Dacă anul trecut încasa 40.000 dolari pentru un concert în cele mai tari cluburi din SUA, acum ea cântă pentru 5.000-6.000 euro, iar peste hotare cere 10.000 euro, sumă infimă pentru un star de talie mondială.

Din planul ei de relansare se pare că face parte şi o participare la Eurovision, aşa cum se zvoneşte în TVR. De altfel, chiar Alexandra le-a mărturisit fanilor pe Twitter că nu exclude această posibiliate. Dacă ar trece de selecţia naţională, solista are şanse să se dueleze cu Paula Seling şi Ovi, Ştefan Stan şi Mihai Trăistariu.

Vestea că Alexandra va reveni pe scenă a ajuns și la urechile foștilor ei colaboratori și nu i-a încântat deloc. În timp ce Alexandra e ocupată cu viitoarele apariții pe scenă, Marcel Prodan și Andrei Nemirschi, foștii impresari, vor să-și regleze conturile cu artista și o amenință cu un proces. Cum contractul dintre ei și artistă a fost „rupt”, aceștia consideră că Alexandra nu are voie să le mai cânte piesele „Ms. Saxobeat” sau „One Million”, cu care a dat lovitura.

Vodafone
Comentarii
Menu Title