• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Alexandra Stan si-a facut o schimbare spectaculoasa de look.

alexandra_stan_99918400
19-01-2014 Stiri

Dupa scandalul de agresiune in care a fost implicata alaturi de fostul ei impresar, Marcel Prodan, se pare ca Alexandra Stan simte nevoia unor schimbari radicale in viata ei.
Cu zambetul pe buze, Alexandra Stan pare astazi o cu totul alta persoana decat cea care in urma cu trei luni fusese desfigurata de impresarul sau, Marcel Prodan.

De la incidentul care a marcat-o atat fizic, cat si psihic, Alexandra nu a mai urcat pe scena. Mai mult, simte ca hartuirea la care a fost supusa nu se opreste aici. Pregateste insa o revenire de zile mari. Cantareata este hotarata sa lase trecutul in urma si sa se concentreze pe proiecte mai ambitioase decat pana acum.

„A fost o perioada in care am avut timp sa ma odihnesc si sa ma linistesc. Ce am facut pana acum tine de trecut, de acum imi doresc sa invat lucruri noi, sa cunosc oameni noi”, a declarat ea increzatoare.

Iar transformarea ei nu se vede numai in atitudine. O fotografie recenta o arata pe Alexandra Stan complet schimbata si ca look. Daca acum cateva luni artista s-a tuns si s-a vopsit roscata, acum Alexandra este satena si si-a pus extensii.

Alexandra Stan si-a facut o schimbare spectaculoasa de look

Vodafone
Comentarii
Menu Title