• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Alina Eremia a lansat un nou videclip!

Alina-Eremia-Cum-se-face
07-05-2014 Stiri

Alina Eremia a lansat un nou videclip, pentru piesa “Cum se face”, compusa de Mihai Boldea, pe versurile lui Claudiu Polk! Noul single are un mesaj puternic: “Versurile vorbesc despre o fata indragostita, care insa ii trage semnale de alarma iubitului sau indiferent ca roata se poate intoarce oricand, iar atitudinea lui rece poate sa o adopte si ea. Pe de alta parte, fata isi aduce aminte si de momentele frumoase petrecute impreuna”, a explicat Alina Eremia.

Filmarile videoclipului, in regia lui iRonic, au avut loc la Palatul Ghica de la Caciulati si au durat aproape 24 de ore. “Mi-a placut faptul ca s-a lucrat cu placere si buna dispozitie, ceea ce ne-a ajutat foarte mult sa rezistam atat de multe ore. Ironic, regizorul clipului, a avut grija sa surprinda cele mai interesante detalii”, a spus Alina

Clipul este unul fresh si plin de energie. “Fata alege sa isi invinga supararile si frustrarile, se intalneste cu prietenele sale, in casa in care locuia cu iubitul sau, si dau o petrecere de zile mari! Desi se distreaza, isi aduce aminte si de clipele in care totul era perfect in relatia lor”, a mai adaugat tanara artista.

VEZI VIDEOCLIPUL AICI!

Vodafone
Comentarii
Menu Title