• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Amanta lui Guta si iubita lui Salam, impreuna in cel mai nou videoclip al lui Dani Printul Banatului!

dani printul banatului imi place cand esti obraznica
19-04-2014 Stiri

Cele mai hot iubite de manelisti si-au dat pentru prima data mana pentru realizarea unui filmulet care poate oricand candida la un premiu pentru cel mai fierbinte videoclip de manele.
Pe una o cheama Dana si este cunoscuta ca amanta lui Guta, pe cealalta tot Dana si a aparut de multe ori in preajma lui Florin Salam, acesta dedicandu-i cateva piese. Cele doua Dane sunt considerate cele mai bune iubite de manelisti, insa nimeni nu s-a gandit ca cele doua ar putea sa apara vreodata impreuna.
Ei bine, s-a intamplat in piesa „Imi placi cand esti obraznica” a interpretului Dani Printul Banatului. Din aceasta combinatie „bomba” a iesit probabil cel mai „XXX” videoclip de manele. Iar daca regii Nicolae Guta si Florin Salam nu au o chimie deosebita, rare fiind momentele in care cei doi au colaborat, intre femeile lor, lucrurile stau cu totul altfel.
Dana Roba si Dana Salam (cum a fost botezata chiar de iubitul ei celebru) s-au inteles perfect pe platourile de filmare si cu siguranta vor provoca ceva furnicaturi pe coloana spinarii barbatilor care vor urmari imaginile cu cele doua.
Cel mai bine a iesit chiar cantaretul, care se poate bucura ca a profitat din plin de farmecele amandurora, fetele folosindu-l pe Dani Printul Banatului practic ca pe un obiect.

VEZI VIDEOCLIPUL AICI
Sursa: WOWBIZ

Vodafone
Comentarii
Menu Title