• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Andreea Banica si Shift lanseaza videoclipul „Rupem boxele”!

AndreeaBanica feat Shift
08-04-2014 Stiri

Piesa, în colaborare cu rapper-ul Shift, a fost compusă de Laurenţiu Duţă şi Gabriel Huiban.
Videoclipul, regizat de către Marius Olteanu, a fost filmat în fosta casă Big Brother şi îi prezintă pe cei doi artişti, Andreea Bănică şi Shift, alături de personaje colorate şi pline de energie.
Ce se întâmplă când o divă, un rapper, un constructor, o profesoară şi un tocilar se întâlnesc într-un loc inedit?! „Căldură mare, mon cher!”. Se lasă cu „fire” pe ritmurile energizante ale single-ului „Rupem boxele”, iar Andreea Bănică atrage toate privirile cu un look sexy şi mişcări provocatoare.
Acţiunea devine incendiară când Andreea urcă pe o super motocicletă, ediţie limitată. Ritmurile explozive ale piesei cuceresc pe oricine, inclusiv pompierul venit să răcorească atmosfera se alătură party-ului energizant. Sexy diva rupe boxele şi normele cu un outfit inedit, din care nu lipseşte o pereche de pantofi cu tocuri realizate din boxe.
Pentru look-ul sexy din videoclipul „Rupem boxele”, Andreea Bănică a colaborat cu Maria Călinescu şi Cristina Diaconu, iar ţinutele fresh se potrivesc cu ritmurile antrenante ale single-ului compus de către Laurenţiu Duţă şi Gabriel Huiban.
Vocea caldă a Andreei se îmbină perfect cu partea de rap a lui Shift şi îi conferă piesei un aspect urban.
Fie că este vorba despre celebrele “Love In Brasil” şi “Samba”, „Could U” “În lipsa ta” sau despre concertele sale extravagante, Andreea Bănică îşi reconfirmă valoarea la fiecare apariţie şi cu fiecare nou single.
În urmă cu câteva luni, Andreea a primit Discul de Aur pentru cele peste 15.000 de unităţi vândute în magazinul digital iTunes.
Shift ne-a surprins, încă de la primele apariţii pe scena muzicală românească, cu piese cool şi colaborări de excepţie.
Recent, artistul a lansat un featuring cu Vizi Imre pentru piesa „După ani şi ani” şi a făcut toate doamnele şi domnişoarele să urce „Sus pe toc”, hitul lansat în colaborare cu Marius Moga.
VEZI VIDEOCLIPUL AICI

Vodafone
Comentarii
Menu Title