• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Arsenium revine cu un nou single!

arsenium-si-sati-kazanova
07-06-2014 Stiri

Arsenium, membrul fostului boy-band, O-Zone, revine cu o colaborare hot pentru un single cu versuri in limba spaniola, “Porque te amo”, alaturi de Sati Kazanova, o artista originara din Rusia.

Single-ul este compus de catre Alex Brashovean si Arsenium si lansat dupa participarea artistului la celebrul concurs din America latina, Vina del Mar, unde a fost desemnat marele castigator la categoria “cel mai bun interpret”. Videoclipul “Porque te amo” ii surprinde pe Arsenium si pe frumoasa Sati pe strazile din Baku, Azerbaijan.

“Piesa a fost compusa in urma cu un an. Cu artista Sati Kazanova am facut cunostinta pe Facebook. I-am trimis piesa, a fost incantata… Am mers la Moscova si am inregistrat-o. A iesit perfect. Am filmat cu o echipa din Kiev. Filmarile au decurs bine, dar cu peripetii. Filmarile au avut loc in Baku, oras poveste…”, spune Arsenium.

Solista a celebrei trupe din Rusia, Fabrika, Sati Kazanova, este castigatoare a numeroase concursuri muzicale si finalista Star Academy, un concurs de talente din Rusia.

VEZI VIDEOCLIPUL ACUM!

Vodafone
Comentarii
Menu Title