• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Chris Oliver a fost implicat într-o altercaţie după ce a fost confundat cu Cătălin Botezatu!

chris-oliver
24-04-2014 Stiri

Chris Oliver, pe numele sau real Bogdan Giuglea, a lansat de curând piesa “La Mamaia” care se spune că este imnul statiunii Mamaia de anul acesta. Acesta a avut parte de probleme, ieri in jurul orei 19, in timp ce lua masa cu iubita la un cunoscut restaurant din Constanta. Chris Oliver a fost abordat de doua tinere aflate in stare de ebrietate, fiind confundat cu celebrul creator de moda, Catalin Botezatu.

„Erau, cred, vreo opt persoane la masa alaturata si pareau „bine dispusi”, iar la un moment dat m-am trezit la masa cu doua fete care abia se mai tineau pe picioare. Credeau ca sunt Catalin Botezatu si voiau sa facem o poza impreuna si sa le dau autografe pe maini. Le-am explicat ca ma condunda, dar ele tot insistand, am fost de acord sa ma pozez cu ele, insa lucrurile s-au complicat cand au vazut ca pe bratele lor scria Chris Oliver, nu Catalin Botezatu.” spune Bogdan pentru ziarul CLICK.
Dupa ce cantaretul a fost acuzat de glume proaste si ca le-a mazgalit bratele, lucrurile pareau ca s-au linistit, fetele mergand nervoase la masa lor unde erau asteptate de alte persoane (baieti si fete). Dupa ce si-au achitat nota de plata, grupul de tineri a parasit localul, dar nu inainte de a mai adresa cateva jigniri artistului.

„Am incercat sa ignor incidentul punand totul pe seama alcoolului, iar dupa aproximativ 30 de minute am iesit din local cu iubita mea, indreptandu-ne spre masina care era parcata la aproximativ 20 de metri de restaurant. Acolo ma asteptau trei baieti pe care i-am recunoscut ca facand parte din „grupul vesel” si au inceput sa ma ia la rost, ca sunt plin de aere, apoi au realizat ca intr-adevar nu sunt Catalin Botezatu si au devenit si mai agitati. Au inceput sa ma injure si la un moment dat unul dintre ei a sarit la bataie lovindu-ma in umar. Intr-un gest reflex am ripostat si l-am lovit si eu si de-aici a inceput o bataie in toata regula. Norocul meu a fost ca au venit angajatii localului si ne-au despartit, apoi la scurt timp a aparut si un echipaj al politiei. Conflictul s-a incheiat primind toti patru amenda pentru tulburarea linistii si ordinii publice.”, relateaza Chris Oliver incidentul.

Vodafone
Comentarii
Menu Title