• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Colaborarea anului 2014 lansează videoclipul piesei ”Strigă”!

inna cu puya
26-06-2014 Stiri

„Colaborarea anului”, asa cum a fost numita de catre public, beneficiaza incepand de acum de un videoclip pe masura asteptarilor:

Cadrele cu Puya au fost filmate de catre regizorul Marian Crisan si directorul de imagine Tudor Mircea (RSC) si au fost surprinse la o cariera de piatra din Dobrogea. Echipa a realizat filmarile aeriene spectaculoase folosind drone cu multi-rotor de ultima generatie, cu 8 elici si stabilizare giroscopica a camerei pe 3 axe.

Imaginile senzuale ale Innei au fost captate si editate de catre Bogdan Daragiu si respectiv John Perez, cu care Inna a mai colaborat si pentru „Endless”, „WOW” sau „Cola Song”. John Perez este cunoscut si pentru colaborarile sale cu alti artisti internationali precum Rihanna, Jay-Z, Shakira, Lady Gaga sau Beyonce.

Dupa ce a fost deja ascultata de nu mai putin de 4 milioane (!) de ori pe Youtube, piesa „Striga!”, produsa de David Deejay, care se afla in acest moment si in Top 10 difuzari radio conform Media Forest, continua sa faca valuri in randul ascultatorilor de muzica de calitate.

VEZI VIDEOCLIPUL AICI!

Sursa: musicexpert.ro, 26 Iunie 2014

Vodafone
Comentarii
Menu Title