• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Cum arăta Ruby în copilarie? Aproape de nerecunoscut!

rubbyyyy
19-04-2014 Stiri

Ii stii aproape fiecare centimetru al corpului gratie pictorialelor sexy a caror protagonista a fost, insa iata ce nu stiai, probabil, despre cariera ei. Pe numele real Ana Claudia Grigore, Ruby s-a nascut in Medgidia pe 28 ianuarie, 1989. A absolvit liceul de muzica „Dinu Lipatti”, sectia Arta Actorului, dupa care a lucrat in domeniul jurnalismului, fiind redactor la doua reviste!
Ruby si-a ales numele de scena dupa un cantec al formatiei Kaiser Chiefs. A sustinut primul ei concert intr-un club din Germania, devenind prima interpreta romana care s-a lansat in strainatate. Primul ei disc single, incadrat in genul muzicii de club, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes in Turcia. In acelasi an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al sau, „Get High”, in colaborare cu cantaretul spaniol Juan Magan. Piesa „Touch Me” a fost nominalizata la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria „Best Dance Act”.

In februarie 2011, Ruby a inceput colaborarile cu HaHaHa Production, lansand piesa „Party Hard”. La inceputul anului 2012, a lansat un alt disc single intitulat „Miracle of Love”. Piesa a beneficiat si de un videoclip in regia lui Iulian Moga si a intrat in clasamentul national Romanian Top 100, atingand pozitia maxima cu numarul 31. In toamna lui 2012, Ruby a lansat primul disc single in limba romana, „Stinge lumina”, produs de Alex Velea si HaHaHa Production.

Vodafone
Comentarii
Menu Title