• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Don Baxter si Smiley iti arata cum merge treaba daca stai degeaba!

don baxter smiley statul
31-10-2014 Stiri

Don Baxter si Smiley iti arata cum merge treaba daca stai degeaba in single-ul cu care rapperul isi face revenirea dupa o perioada lunga in care l-am putut asculta doar pe piesele altor artisti.

„E paradoxal faptul ca am scris o piesa despre statul degeaba tocmai cand m-am reapucat de treaba. Piesa este, totusi, un pamflet si trebuie tratata ca atare. Mesajul trebuie citit printre randuri: lucrurile nu se misca stand degeaba. Tuturor ne place sa ne amagim cu ideea ca merge treaba oricum, dar chiar trebuie sa muncesti si sa te agiti daca vrei sa ajungi undeva”, a declarat Don Baxter.

Tonica si pozitiva, piesa „Statul” trateaza intr-o maniera satirica o situatie in care e foarte probabil sa ne regasim multi dintre noi. Piesa nu este un „elogiu” adus statului degeaba, asa cum am fi tentati sa remarcam, ci incearca sa incurajeze o atitudine proactiva a oamenilor.
Desi vorbeste despre „stat”, noul single al lui Don Baxter este lansat in contextul in care artistul revine pe piata muzicala cu un proiect personal, dupa o perioada relativ lunga de absenta in care l-am putut vedea doar in featuring-uri cu alti artisti.
Clipul piesei este produs de HaHaHa Video Production, in regia lui Ionut Trandafir, iar filmarile au avut loc la studiourile din Buftea.
Don Baxter este unul dintre cei mai mari producatori de hip-hop din Romania, cunoscatorii numindu-l un clasic al industriei autohtone. Artistul are in background o lista impresionanta de colaborari, dintre care ii putem aminti pe: BUG Mafia, La Familia, Codu’ Penal, Smiley, Simplu, Alex Velea, Corina sau Delia.
Din 2009, Don Baxter face parte din echipa HaHaHa Production, alaturi de care a lansat single-urile „Intro (Ce zici?)” (2010) si „Sincer”(2011). Totodata, artistul a colaborat in 2012 cu Smiley si Alex Velea pentru „Cai verzi pe pereti” si in 2014 cu Mihai Ristea pentru piesa „Ploaia”.
„Statul” este o coproductie HaHaHa Production si Cat Music.

VEZI AICI VIDEOCLIPUL!

Vodafone
Comentarii
Menu Title