• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Free Deejays lansează cel mai nou videoclip!

Free_Deejays
22-05-2014 Stiri

Free Deejays ne propun ritmuri cubaneze si versuri in limba spaniola pentru vara aceasta. ” El amor es un party”, noul single al proiectului, a aparut astazi impreuna cu videoclipul oficial.

„Dupa multe zile de dezbateri, impreuna cu Dan Petcan – regizorul videoclipului, au urmat 3 zile de lucru intens, intr-o cladire parasita. La filmari a participat si tatal lui Rares (Kenny Cornel Varniote), cel care a pictat peretii si geamul cu imaginea lui Che Guevara, apoi o intreaga echipa de oameni a carat si aranjat, timp de 2 zile, recuzita adusa din Buftea”, spune Bogdan Tascau.

Piesa compusa in studiourile Code Production de catre Bogdan Tascau, Rares Varniote si Emanuela Oancea creaza o poveste muzicala desprinsa din spiritul cubanez, iar videoclipul regizat de catre Dan Petcan completeaza mesajul pozitiv al piesei.

Videoclipul „El amor es un party” evidentiaza farmecul unic al cubanezilor si pasiunea lor pentru muzica si dans.

De la filmarile pentru videoclip nu au lipsit incidentele, dar asta nu i-a facut pe cei prezenti sa se distreze si sa se lase condusi de muzica.

„A urmat o zi intreaga de filmare, pe o ploaie torentiala, cu mentiunea ca ploua puternic in casa, prin gaura care se vede in podea si ne rugam sa reziste pana la final. Distractia a inceput din momentul in care am montat toate instrumentele, incat nici n-am simtit ca, de fapt, filmam”, adauga membrii Free Deejays.

 VEZI VIDEOCLIPUL AICI!

Vodafone
Comentarii
Menu Title