• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

INNA lansează un nou HIT alături de Pitbull!

inna-goodtime
04-07-2014 Stiri

După colaborarea cu J Balvin pentru “Cola Song“, al cărei videoclip s-a bucurat de peste 25 de milioane de vizualizări, Inna continuă seria hiturilor de vară printr-un nou featuring. Piesa “Good Time“, înregistrată împreună cu Pitbull, este extrasă de pe noul album “Soy LatINNA”, dedicat în special fanilor din Mexic ai artistei.
Colaborarea cu Pitbull pentru noul single “Good Time” nu este una surprinzătoare, Inna lucrând cu rapper-ul american și pentru piesa “All the Things” de pe ultimul lui album, “Global Warming: Meltdown“. Pe discul rapper-ului se regăsesc și colaborări cu Mayer Hawthorne, Mohombi și Kelly Rowland, precum și hitul “Timber” feat. Kesha.
Producătorii piesei “Good Time” sunt Wallpaper și Axident, aceeași echipă care a produs “Talk Dirty” (Jason Derulo feat. 2Chainz) și “Wiggle Wiggle” (Jason Derulo feat. Snoop Dogg), iar compozitorii sunt Thomas Troelsen (“Marabou” – Antonia și “More than Friends” – Inna feat. Daddy Yankee), J. Hart si Pitbull.
Lyric videoul “Good Time” a fost filmat în București de Bogdan Daragiu – regizor și DoP (INNA – “Spre mare”, INNA – Rock the Roof Venice Beach, Sasha Lopez feat. Ale Blake & Broono – “Kiss You). Bogdan Daragiu a lucrat împreună cu John Perez, cu care Inna a mai colaborat și pentru “Endless”, “WOW” sau “Cola Song”. John Perez este cunoscut pentru colaborările sale cu alți artiști internaționali precum Rihanna, Jay-Z, Shakira, Lady Gaga sau Beyonce. Coregrafia îi aparține lui Cristian Miron, care face parte din echipa Innei de dansatori.
Anul acesta, Inna a intrat în echipa uneia dintre cele mai prestigioase case de discuri din America. Succesul pe plan internațional i-a adus artistei un contract cu Atlantic Records, o companie activă pe piață încă din 1947. Cu un portofoliu ce se extinde pe toate genurile muzicale, casa de discuri înființată în urmă cu 67 de ani promovează artiști din zona jazz, R&B, soul, pop și rock. Din portofoliul Atlantic Records fac parte artiști precum Bruno Mars, Toni Braxton, Lykke Li, James Blunt, Coldplay, Phill Collins, Laura Pausini, de-a lungul anilor casa de discuri lucrând, de asemenea, cu nume legendare din peisajul muzicii rock: Led Zeppelin și The Rolling Stones.

Recent, Inna a colaborat cu Puya pentru piesa “Strigă!“, ce transmite o poveste socială emoționantă din România anului 2014. Melodia produsă de David Deejay depășise 4 milioane de redări pe youtube la data lansării videoclipului.
Ascultă acum melodia!

Vodafone
Comentarii
Menu Title