• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

INNA revine cu un nou single care sigur se va auzi peste tot – BOP BOP!

inna-feat-eric-turner-bop-bop-official-video
13-07-2015 Stiri

Lansarea noului single Inna a fost precedata de cateva teasere in care vedetele ofereau impresiile lor la prima ascultare, iar toata lumea a fost foarte entuziasmata, iar acum stim si de ce.

“INNA este o fata cool, cu un vibe bun, ne-am inteles bine de la inceput, s-au legat lucrurile frumos, iar piesa a iesit tare. Sunt onorat sa colaborez cu INNA, este un artist cu care imi face placere sa fiu in studio”, a declarat Eric Turner.

  “BOP BOP” mi-a placut de la primul play, de cand era doar o idee pe care mi-a aratat-o Eric in studio. Mi s-a parut ca e altceva, e o piesa vesela, nebuna si energica si sper sa o ascultati cu placere”, a spus INNA.

Piesa este compusa de Marcel Botezan, Sebastian Barac, Eric Turner si Thomas Troelsen (“Marabou” – Antonia, “We are one” – Jennifer lopez si Pitbull – imnul Cupei Mondiale), iar videoclipul a fost filmat in Bucuresti, pornind de la ideea INNEI care si-a dorit un videoclip foarte fashion si fresh. Regizorii clipului sunt John Perez, Dimitri Caceaune si David Gal, iar DoP George Dascalescu. Tinutele INNEI sunt glam, foarte sexy, sunt de la branduri renumite precum Marni, Givenchy, HBA HOOD by Air, Balmain, KTZ, Ashish, Pierre Hardy, precum si designerii romani Cristina Savulescu si Madalina Dorobantu (Pas du Tout).

INNA va lansa pe 24 iulie albumul “Body and the Sun”, versiune speciala pentru Japonia, urmand ca pe 15 septembrie, sa lanseze cel de-al patrulea album din cariera – “INNA”. Cantareata va sustine un nou turneu in Japonia in august pentru promovarea albumului, iar in septembrie, un turneu in Mexic.

INNA se bucura de cifre impresionante in social media care atesta rezultatele si reusitele din cei 7 ani de cariera, comparabile cu rezultate ale unor artisti de top din industria muzicala internationala precum Nicole Scherzinger, Robbie Williams, Cheryl Cole: 12 milioane de fani pe Facebook, aproape 900 000 de fani pe Twitter, circa 600 000 de fani pe Instagram, 1.4 milioane subscriberi pe YouTube si aproape 800 de milioane de vizualizari doar pe canalul de YouTube al artistei.

VEZI VIDEOCLIPUL AICI!

Vodafone
Comentarii
Menu Title