• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

INNA se poartă ca un veritabil superstar!

inna
21-05-2014 Stiri

Dacă în România e o piesă rară, Inna, pe numele său din buletin Elena Alexandra Apostoleanu, ştie cum să se “vândă” atunci când vine vorba de concerte peste hotare. Scump şi cu multe pretenţii. Pe lângă cei minimum 13.000 de euro per concert, solista are o grămadă de alte cerinţe. 
Cea care a ajuns în prestigioasele clasamente muzicale Billboard vrea să i se asigure transportul la business class, atunci când e vorba de avion, şi doar cu anumite curse aprobate în prealabil de managementul său. Dacă nu există varianta zborului, Inna cere să i se pună la dispoziţie doar două mărci de maşini de lux, cu geamuri fumurii, căptuşite cu perne moi pentru şezutul său atât de apreciat. Iar şoferul e musai să ştie şi limba română.
De înnoptat, solista vrea să facă acest lucru numai în apartamente hoteliere de cinci stele, cu minibarul gratis şi room service activ nonstop. Iar dacă e solicitată pe timp de iarnă, atunci personalul hotelier trebuie să încălzească apartamentul în care ea va pune capul pe pernă cu multe ore înainte ca diva să se cazeze. Pentru că nu poate cânta pe stomacul gol şi nici cei din echipa ei nu pot pune osul la treabă fără să mănânce, Inna cere să i se asigure meniuri complete pentru şapte persoane, 24 de ore din 24. Însă cerinţa ce le face şi pe starurile hollywoodiene să moară de invidie este următoarea: să i se asigure patru bodyguarzi care să o însoţească înspre scenă, dar şi după ce coboară.
e la bun început Inna a ştiut în ce direcţie să meargă. Spre Occident, mai exact, acolo unde poate cere tarife mai ridicate. Aşa se face că, în 2010, de exemplu, solista a câştigat 700.000 de euro. Doi ani mai târziu, din câteva spectacole, românca a adunat la ciorap aproape 100.000 de euro, iar pentru două cântări programate la trecerea din anul 2013 în 2014 Inna a cerut 20.000 de euro. Fireşte, spectacolele au fost peste hotare.

Vodafone
Comentarii
Menu Title