• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

INNA si Morandi lanseaza piesa „Summer In December”

summer in december
10-12-2014 Stiri

„Summer In December” este lansata cu un lyric video, urmand ca videoclipul oficial sa fie lansat tot in luna decembrie. Acesta a fost filmat deja la Castel Film, Inna si Randi avand alaturi doi actori talentati, Silviu Mircescu si Alexandra Poiana, care, in ciuda temperaturilor scazute de afara au intrat foarte bine in poveste si au colaborat foarte bine cu regizorul Michael Mircea.

Piesa a fost compusa de Randi in colaborare cu Marius Moga si produsa in studiourile Famous Production.

„Ma bucura colaborarea cu Inna, pe care o consider una dintre cele mai talentate artiste de la noi. Cu piesa aceasta chiar vreau sa va aducem putina vara in decembrie, asa cum o spune titlul. Sper sa va placa si sa va aduca un moment de bucurie atunci cand o ascultati. Odata cu lansarea acestui single, va aratam directia in care Morandi se indreapta; ne-am maturizat pe parcursul anilor, atat ca imagine, cat si ca sound si va pregatim multe alte surprize.”, spune Randi.

„Intotdeauna mi-am dorit sa aduc vara in sufletele oamenilor, iar cand am ascultat pentru prima data ideea piesei „Summer in December”, am simtit ca nu ma mai pot desparti de ea. Este o mare bucurie sa pot colabora cu Morandi, mai ales ca ei sunt printre primii artisti romani cu care am cantat pe o scena internationala. Stiu cu siguranta ca „Summer in December” atinge suflete, asa ca, va invit sa o ascultati.”, declara Inna despre colaborarea cu Morandi.

„Summer in December” e a doua piesa de anul acesta a proiectului Morandi, dupa „Living Without You” lansata in primavara. Desi Randi si Moga promiteau anul trecut un nou album impreuna, aceasta nu a fost nici pana acum lansat.

Vodafone
Comentarii
Menu Title