• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Jo si Dorian Popa au lansat piesa “Dragoste nebuna”!

jo si dorian popa
04-09-2014 Stiri

Jo a colaborat cu Dorian Popa pentru piesa “Dragoste nebuna”, single compus de catre artista alaturi de Boier Bibescu, Alex Cotoi, Nonis G si Adrian Tutu.

Cei doi artisti lanseaza si videoclipul filmat in regia lui Alex Ceausu.

Energie si culoare, pasiunea nascuta din inocenta primilor fiori si o dragoste nebuna care ne face sa uitam de tot si sa nu ascultam de nimeni ii cuprinde pe cei doi artisti care joaca rolurile principale. Vulnerabili si zapaciti, cei doi indragostiti traiesc intens fiecare moment al povestii de iubire si trec peste toate piedicile din jurul lor.

“‘Dragoste nebuna’ este prima piesa la care am lucrat impreuna cu frumoasa trupa boiereasca a lui Boier Bibescu, o piesa pozitiva, vesela si in care noi credem. Cand am terminat piesa ne-am dat seama ca avem nevoie si de un baiat pe ea. Ne-am gandit la Dorian, pentru ca il cunosteam de mult timp, stiam ca vom lucra frumos impreuna, i-am propus, iar el a acceptat. Clipul este facut de catre Alex Ceausu, ne-am distrat rau de tot la filmari si am lucrat foarte bine impreuna. Chiar sunt mandra tare de echipa frumoasa pe care am reusit sa o strang in jurul meu pentru ‘Dragoste nebuna’, a spus JO.

Single-ul “Dragoste nebuna” cu beaturi urbane evidentiaza o iubire plina de fantezie, in care primeaza emotiile si naturaletea indragostitilor.

Este primul videoclip filmat si lansat de catre frumoasa si talentata artista, dupa ce in urma cu cateva luni a colaborat cu UDDI pentru single-ul “Lasa-ma pe mine”.

In plus, a aflat ca JO este nominalizata alaturi de UDDI la categoria “Best New Act” in cadrul premiilor muzicale “Romanian Music Awards” si poate fi votata aici http://rma.1music.ro/.

VEZI VIDEOCLIPUL AICI!

Vodafone
Comentarii
Menu Title