• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Maneliştii ameninţă că pleacă din România!

manelistii-ameninta-ca-pleaca-din-romania
09-08-2015 Stiri

ANAF a anunțat că va face controale ample asupra maneliștilor și cămătarilor! Fiscul vrea să le impoziteze averile, numai că s-ar putea să nu mai aibă cui. După modelul medicilor, maneliștii vor să plece din țară.

Una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică lăutărească și manele, Cornelia Catanga, spune că a vorbit cu mai mulți colegi de breaslă și sunt gata să dea bir cu fugiții, numai să nu dea banii la ANAF.

Se pare însă că pe manelistul originar din Ştefăneştii de Jos nu prea îl interesează ce avertizează cei de la ANAF şi îşi afişează ostentativ averea! Aseară, manelistul pârlea un porc în faţa vilei de lângă Bucureşti, iar lângă se găseşte maşina lui de lux, un Ferrari alb. Mai mult, manelistul a postat pe reţeaua de socializare şi un mesaj sugestiv: „ce conteaza parerea oilor în faţa leilor!”, a declarat Adrian Minune.
”Așa cum doctorii au plecat în străinătate, așa vom pleca și noi dacă ANAF o să ne ceară impozite”, a spus Catanga.

E posibil să urmeze chiar și proteste stradale din partea maneliștilor și a celor care sunt fanii lor, iar la presiunea străzii Fiscul ar putea ceda! Rămâne de văzut…

Vodafone
Comentarii
Menu Title