• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Narcotic Sound and Christian D lanseaza primul single in romana!

christian-d
07-03-2014 Stiri

Narcotic Sound and Christian D lansează primul lor single în limba română, “Labirint de sentimente”. Băieții pariază pe faptul că vor transmite starea de iubire la fel de intens cum au făcut-o până acum în limba portugheză în piesele Mamasita, Danca Bonito, Poesia de Amor și Vai, păstrând sound-ul latino-exotic al hiturilor cu care băietii ne-au obișnuit.
Single-ul se bucură de un clip regizat de Ironic în care se prezintă o atmosferă de căutare continuă folosind un mix de culori și efecte speciale pentru a trezi simțurile în căutarea iubirii adevărate și pentru a trăi magia ei într-un “Labirint de sentimente”.

„În piesele noastre ne place „să vorbim” despre iubire, surprinsăîn toate formele ei. Iubirea este tema principalăa vieților fiecăruia dintre noi, iubirea ne inspiră și a inspirat mereu cele mai frumoase povești – fie dramatice, fie cu happy-end – pentru că  „așa-i iubirea… labirint de sentimente”. Prin iubire ne pierdem și ne regăsim, „e și bună  și rea”,  e o aventura unică, personală, prin care încercăm să descifrăm limbajul dragostei.” au declarat ei!

Vezi videoclipul aici

Vodafone
Comentarii
Menu Title