• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Narcotic Sound şi Christian D lansează „Unidos pela Musica”!

Narcotic Sound and Christian D
14-07-2014 Stiri

Narcotic Sound and Christian D lanseaza „Unidos pela Musica”, o piesa dance cu influente deep house si cu teme de saxofon, insotita de o surpriza – versurile in limba portugheza, cu care cei doi s-au consacrat.

Cu un mesaj inspirational, videoclipul „Unidos pela Musica” ne aminteste ca, in calatoria prin viata, cele mai frumoase prietenii se leaga cu ajutorul muzicii. Muzica este cel mai puternic liant pentru oameni, iar piesa „Unidos pela Musica” poate fi un imn al prieteniilor si relatiilor construite cu cea mai sincera si simpla modalitate de a vorbi.

„Suntem aceeași energie, uniți de muzică. Pentru că muzica unește suflete, mixează culori, provoacă simțuri. În ecuații simple, descoperă-i esența, Ascult-o! Simte-o! Trăiește-o!”, declara Marius Mirica (Narcotic Sound).

Manifestul „Unidos pela Musica” continua si in Social Media. Urmărește hashtag-ul #unidospelamusica pe Facebook (http://facebook.com/narcoticsoundofficial) și Instagram pentru a descoperi surprizele verii, oferite de Narcotic Sound and Christian D.

VEZI VIDECLIPUL AICI!

Vodafone
Comentarii
Menu Title