• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Paula Seling şi Ovi s-au calificat în finala Eurovision!

paula_seling_and_ovi_eurovision_2014
09-05-2014 Stiri

UPDATE: Paula Seling şi Ovi au incheiat pe locul 12 marea finala a concursului Eurovision, editia 2014. Castigator detasat a fost Conchita Wurst (Austria, transexual cu barba).

[divider]

UPDATE 21:30: Mădălin Voicu are un mesaj incredibil pentru românii din diaspora: ”Votați piesa noastră dacă nu vă ia mama dracu!” SURSA: TVR1

[divider]

UPDATE: Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision 2014, intră pe poziţia a şasea în finala concursului care va avea loc sâmbătă, în Copenhaga, se arată pe site-ul eurovision.tv.

[divider]

 Aproape 900.000 de telespectatori au vizionat la TVR 1 momentul culminant al celei de-a doua semifinale a Eurovision 2014, anunţarea rezultatelor, când Paula Seling şi Ovi s-au calificat în finala competiţiei.

Paula Seling şi Ovi s-au calificat în finala Eurovision 2014, după ce au trecut, joi seară, de cea de-a doua semifinală, care s-a desfăşurat pe scena B&W Hallerna din Copenhaga.

Reprezentanţii României, Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), concurează în finala Eurovision Song Contest 2014 cu piesa „Miracle”, compusă de Ovi, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen.

Paula Seling şi Ovi au mai reprezentat România în 2010, când, în finala care a avut loc la Oslo, au ocupat poziţia a treia.

Finala de sâmbătă va fi transmisă în direct de Televiziunea Română, de la ora 22.00 (ora României).

Eurovision Song Contest 2014 se desfăşoară în Copenhaga, după ce ediţia de anul trecut a concursului a fost câştigată de Emmelie de Forest, reprezentanta Danemarcei, cu piesa „Only Teardrops”.

37 de ţări au participat la ediţia din acest an a Eurovision. Dintre acestea, în finala de sâmbătă vor participa 26 de ţări.

Ordinea de intrare în concurs a fost stabilită de producătorii show-ului şi aprobată de administratorul executiv al European Broadcasting Union (EBU), Jon Ola Sand, şi de preşedintele Grupului de referinţă, Dr. Frank-Dieter Freiling.

Astfel, ordinea de intrare în concurs este următoarea: Ucraina, Belarus, Azerbaidjan, Islanda, Norvegia, România, Armenia, Muntenegru, Polonia, Grecia, Austria, Germania, Suedia, Franţa, Rusia, Italia, Slovenia, Finlanda, Spania, Elveţia, Ungaria, Malta, Danemarca, Olanda, San Marino şi Marea Britanie.

ASCULTĂ AICI MELODIA ”MIRACLE”!

Vodafone
Comentarii
Menu Title