• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Paula Seling și OVI s-au întors acasă!

paula seling si ovi
12-05-2014 Stiri

Paula Seling şi Ovi s-au întors, în noaptea de duminică spre luni, acasă, trişti că au ocupat doar locul 12 la Eurovision. Cei doi cântăreţi spun că au făcut tot ce le-a stat în putinţă să producă un „miracol” cu piesa lor.

Ovi şi Paula s-au simţit nedreptăţiţi şi spun că, deocamdată, nu-şi doresc decât să-şi reia viaţa de dinainte de Eurovision.

”Am primit foarte multe mesaje din partea voastra, a romanilor din afara. Nu vrem decat sa va multumim pentru tot sprijinul acordat in aceste saptamani! V-am simtit aproape, v-am simtit toata caldura si toate emotiile si fiind acolo, pe scena, nu mai conteaza nimic altceva decat sa stii ca cineva se gandeste la tine si are incredere in tine. Felicitam Austria, pe Conchita, dar si pe toti ceilalti concurenti care s-au descurcat minunat! Pana la urma conteaza experienta, faptul ca ne-am simtit bine pe scena, nu doar voturile si competitia. Va multumim din suflet si va asteptam in continuare la spectacole. Experienta Eurovision este una care nu poate fi comparata cu nimic!” au declarat cei doi!

”Va multumim, dragilor, pentru toată susținerea, pentru fiecare gând bun, rugăciune, pentru fiecare vot si energie consumate. Stiu ca si voi ați făcut tot ce se putea. Va îmbrățișăm si va iubim.Rămâneti aproape pentru ca drumul nostru continua. Avem o noua piesa. Dar pana atunci, mai ascultam o data „Miracle” . ” a adaugat Paula Seling pe contul de Facebook!

Vodafone
Comentarii
Menu Title