• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Paula Seling si Ovi se inscriu din nou in competitia Eurovision!

ovi_paula_seling
17-01-2014 Stiri

Melodia a scapat in urma cu cateva zile in varianta demo pe net, dar acum o putem asculta in varianta masterizata si suna foarte tare!
Miracle este scrisa de Ovi Jacobsen, Phillip Halloun, Beyond 51 si Frida Amundsen si va fi inscrisa pentru selectia nationala Eurovision, care a inceput oficial astazi.

Duetul carismatic al celor doi le-a adus locul 3 la competitia internationala din 2010, iar acum Paula Seling & Ovi vor sa dea lovitura cea mare. Dupa participarea la concurs, atat solista cat si Ovi au fost asaltati cu nenumarate propuneri de a canta piesele unor compozitori din tari ca Suedia, Marea Britanie sau Croatia. Insa pana la a ajunge din nou in postura de a ne reprezenta pentru a doua oara, in Danemarca, trebuie sa treaca prin etapa preselectiilor. Incepand de astazi, doritorii isi pot trimite piesele pentru a intra in competitie, dar mai multe detalii despre aceasta etapa puteti afla aici.

Anul trecut Cezar Ouatu ne-a reprezentat la Malmo insa nu a reusit sa obtina decat locul 13 cu un show si o piesa care au fost deopotriva controversate sau apreciate pentru curaj.

Asculta Melodia Aici

Vodafone
Comentarii
Menu Title