• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

PREMIERA! TINNA lanseaza videoclipul piesei „Come and get it”!

tinna
26-11-2014 Stiri

 Nicole Cherry are concurenta! Cea mai noua voce din industria muzicala autohtona este o tanara de 16 ani din Gaesti care si-a propus sa ia cu asalt topurile! Tinna, pe numele ei adevarat Valentina Marin, isi doreste sa ajunga cel putin la fel de celebra precum Nicole Cherry asa ca a lansat de curand videoclipul piesei „Come and get it„.

Piesa are ritmuri interesante si este destinata cluburilor de dans din tara si de peste hotare. Productia a fost asigurata de Geisha Music Production din Cipru in compozitia lui Iosif Moco cel care a asigurat si regia videoclipului.

A iesit bine clipul, mi-a placut, mai ales ideile managerului meu si cum s-a ocupat. Pe viitor bineinteles ca vreau sa cant, vreau sa ajung mai sus decat mi-am propus si cu ambitie poate o sa ajung ce imi doresc ! O sa muncesc in continuare, o sa ma ocup de mine mai mult, de vocea mea, de tot ce tine de mine! ” a declarat Tinna pentru Radio Romanian!

Ca locatie pentru filmari au folosit Pub-ul Sant Petersburg de pe centru vechi din Bucuresti, iar de imaginea artistei sa ocupat salonul Rynna BeautyLicios Bucuresti.

VEZI AICI VIDEOCLIPUL IN PREMIERA!

 

Vodafone
Comentarii
Menu Title