• Trimite dedicatia ta prin email la contact@radioromanian.net si aceasta va fi publicată timp de 10 zile gratuit!

Romeo Fantastik a cantat „Cika Laka Ciki Cea” la Palatul Stirbey!

romeofantastik
05-03-2014 Stiri

Scandal mare in randul tinerilor intelectuali si corporatisti, imediat dupa ce s-a aflat ca in clubul lor preferat va concerta nimeni altul decat Romeo Fantastik, supranumit Regele Sexului. Evenimentul a fost programat chiar pe 1 martie, de Martisor, in Club Eden, un local cunoscut pentru muzica de calitate si pentru faptul ca este frecventat de studenti si corporatisti. Mai mult, locatia clubului este una cu adevarat speciala: acesta se afla in incinta Palatului Stirbei de pe Calea Victoriei, un loc cu o adanca semnificatie istorica (a fost construit in 1835 de arhitectul Michael Sanjouand la cerinta logofatului Barbu Dimitrie Stirbei). Pe vremuri, locul era cunoscut ca un loc de intalnire a personajelor din high-class, frecventat chiar si de printul Albert, fratele regelui Frederic Wilhelm al IV-lea al Prusiei.

In acest context, un concert al manelistului care a facut manele inspirate din filme XXX parea ca nuca-n perete, insa chiar si asa, in seara respectiva, sala s-a umplut pana la refuz. Toata reticenta spectatorilor a disparut de la primele acorduri, iar dupa cateva minute, corporatistele erau sus pe boxe, unduindu-si soldurile.

Show-ul lui Romeo Fantastik, care a culminat cu celebrul refren „Cika Laka Ciki Cea”, a durat aproape doua ore si a dus publicul la extaz, reactiile ulterioare ale participantilor fiind unele excelente, atat in cronici, cat si in comentariile de pe pagina de Facebook a clubului.

Vodafone
Comentarii
Menu Title